HTML

Szekrények

Friss topikok

  • dani04.19.: Én a nappali szekrények közül inkább az elemes nappali bútorokat részesítem előnyben a nappali blo... (2014.01.28. 20:01) Szekrények a nappaliban
  • dani04.19.: Szia! Itt vettem magamnak nappali szekrénysort, nagyon elégedett vagyok: www.home-max.hu/butor/n... (2014.01.28. 19:57) Szekrénysorok kialakítása

Címkék

Szekrények harmóniát teremtenek a szobában

2015.03.06. 00:08 vargasanyi32

Ízlésesen, gondosan odafigyelve elrendezett szekrények harmóniát teremtenek a szobában.

A modern lakások elengedhetetlen kelléke a beépített szekrény, a helyiség adottságaihoz igazodó, rengeteg rakódó hellyel rendelkező szekrényeket érdemes a mennyezetig készíttetni, mivel egy háztartásban sok olyan dolog is van amit évente csak ritkán használunk, ezeket a felső részbe pakolhatjuk és az alatta lévő 200 cm-es részt kényelmesen ki lehet használni a naponta szükséges ruhák, cipők vagy egyéb dolgok tárolására.

Beépített szekrények segítségével a holttereket is kihasználhatjuk, speciális vasalatokkal a tetőtér hasznosítatlan részeit is könnyedén beépíthetjük.

A használat közben módosítható kialakítások praktikusak, mint a szerszám nélkül áthelyezhető polclapok, a szerszám nélkül, több sorban elhelyezhető ruhaakasztó, utólag ki és beszerelhető válaszfal és polcgarnitúra, az osztható belső terű fióktestek amik szerszám nélkül ki és beszerelhető fiókosztó lapokkal vannak ellátva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szekrenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr817244851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása